Семейните неволи в семейството  на Лена Бориславова и Миро нямат

...
Семейните неволи в семейството  на Лена Бориславова и Миро нямат
Коментари Харесай

Лена Бориславова отсвири свекъра и свекървата

Семейните несгоди в семейството  на Лена Бориславова и Миро нямат край. Уж враждата сред родителите на Мирослав Иванов и бъдещата му брачна половинка, която ги подари с дете преди към 40 дни бе затихнала. Но се разбра, че младата и напориста юристка не ще нито да чуе,нито да се види със свекъра и свекървата. А дори не им дава да видят дребната.

Седмица преди да се разиграе драмата Лена  била безапелационна, че няма да тръгне с Миро към  Ямбол и го пратила самичък. А тя останала с бебето в столицата и употребила хубавото време да го води по разходки.

Отдавна се заае, че възрастните майка и татко на Иванов не мелят брашно със снахата. Те я познавали от години, само че след свадите, които се заформиха към нея по време на държавното управление на Кирил Петков връзките им се обтегнали до краен лимит. Снахата Бориславова въобще не се сближила с тях и от няколко години напълно се отдалечила от бабата и дядото на дъщеричката си.

Възрастните родители на Миро Иванов

Много хора се надяваха, че когато се роди момиченцето то ще скрепи роднинските връзки във семейството. Но видната и напориста софиянка няма никакво предпочитание да води Деа при баба и дядо в провинцията.

Иначе младата майка към момента не си е наела бавачка. Помага й нейната сестра Маргарита. Която се върна от Франция, малко преди раждането на бебето.  А в този момент се е нанесла в фамилното гнездо на младите родители и им оказва помощ в развъждането на дребната си племенничка.

Автор: Ретро

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР